Fortfarande hög på happiness.

Det är lite crazy, jag struttar fortfarande kring på endorfinfluffiga moln efter cykelvasan i lördags. Visst är benen påverkade men humöret är på topp, jag har svårt att sova pga sprittande spatt i kroppen och är så där oförskämt kvittrande positiv utan att ens anstränga mig.

Detta trots att klockan ringde 04.30 imorse, trots opålitliga stormvindar på väg till jobbet så jag nästa flög av cykelvägen och kinderna blåstes upp som ballonger när det vände från sidovind till motvind. Och när regnet föll på vägen hem kändes det friskt och härligt, fötterna klafsade mysigt i cykelskorna och gruset mellan skinkorna gav onsdagen en ny twist. Ha ha ha, ja ni förstår.

Jag tänker njuta av mitt superhumör och mitt äppelkäcka jag hela denna Ego-Onsdag och hoppas att det håller sig kvar lääääänge till.

Kram Elin 

CV 2016-4786

Fotocred: Hans Schönning, happyride.se

Annonser

One thought on “Fortfarande hög på happiness.

  1. Hahahaha när man mysertravar runt och inte ens grus mellan skinkorna kan få en det minsta irriterad då är man på topp alltså. Jag kan intyga att du fullkomligt sprakar och bubblar om dig och det smittar av sig! Cykling is da shit alltså! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s