Nackdel vs fördel en helt vanlig dag…

Det är pissigt att vara förkyld, är det något jag är riktigt dålig på så är det att vara krasslig…men det är tur att det kom nu och inte till nästa vecka och Cykelvasan.

En 6-årings känslostormar är helt klart ganska svåra att hänga med på och det är inte alltid man tacklar dem så där fantastiskt pedagogiskt enligt uppslagsverken… men det är underbart att sedan kramas, få mys och hitta en väg ur konflikten.

Jag kan inte röra mig, har sådan sjuk träningsvärk i baksida lår och rumpa efter AMP:en i tisdags, tre veckors uppehåll var något rejält att bita i…men jag vet ju vad det ger i alla fall och det finns en liiiiten tjusning i att stappla fram som en cowboy när man vet att det kommer något gott ur det till slut.

Stockholm har fortfarande semestermood, vilket märks på klienttätheten… men det ger tid för spontan gokaffe med energisprudlare.

Då snoret börjat klinga av, 6-åringen är det bästa jag har, jag går ingång på träningsvärk och semesterlugnet helt klart tonar ut dag för dag så tycker jag fördelarna helt klart väger helt klart över.

Kram Elin

img_1330

Så lite som gör sååååå mycket.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s