38 år och en massa galenpannor.

Det kanske är urlöjligt men jag fullkomligt älskar att fylla år. Även om det är ”en dag som alla andra” så känns den alltid speciell. Som att jag njuter lite extra, går runt och myser och tycker allt fin fint. Jag hade med andra ord en el fantastico dag igår för den var min och var allt jag önskat.

Mys med familj och en sprudlande kväll med vänner. Jag är verkligen galet tacksam för varenda galenpanna jag har i min vänskara, vartenda varma hjärta som finns där, varenda kram, vartenda minne, vartenda fartgupp och varenda gång jag får chans att träffa dessa människor.

Budapestbakelser, konstiga diskussioner, chokladbollar, beska bollar, kaffe i mängder, vin, mera skratt, uppvisning av handstående av lillkillen, mera kaffe, sena timmar och några extra kramar.

Jag vaknade med ett leende och somnade med ett leende (plus lite magkramp efter massa högljudda asflabb).

38 år av erfarenhet, upplevelser, motgångar och medgångar. 38 år som lärt mig att leva och jag tror jag lever mer nu än jag någonsin gjort förut.

Tacksam, glad och fylld av just livet.

Kram Elin

Annonser

One thought on “38 år och en massa galenpannor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s