När mannen får välja…

En dag som fyllts av socialt umgänge, med vänner och familj, nice. När kvällen kommer är jag toksugen på att träna, att dra igenom systemet, att svettas och att ta i. men klockan är 21.00 och inspirationen låg.

Det är då jag frågar mannen vad jag ska träna. Han är bra på att träna. Jag är bra på att träna, men vi tränar sällan bra tillsammans… så jag tänkte testa en ny variant, han fick leka boss. Så här vart det när mannen får välja.

50 reps vardera av: Djupa armhävningar på ”bars” (för mig på knä), Burpees, Kettlebellswingar (20kg), pull ups i TRX, laterala axellyft med gummiband.

Hä var bara att mata på till det var över. Pulsen drog iväg i mina burpees, gillar hög puls men ogillar burpees, men gillar det ändå på nåt sätt. Älskar flåset, svetten, adrenalinet…

Avlutade med lite egen rehab för höfter och skulderblad samt lite kärleksfull och lekfull mini-yoga.

Gött mos. Mannen ska helt klart få välja någon mer gång 😉

Kram Elin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s