jag tror att skogsduvorna och grävlingarna till slut kommer förstå mitt skogsspråk

Jag önskar (eller kanske inte) att jag monterat en Go Pro på mitt MTB-styre, vänd mot mig när jag igår körde skogspremiären för säsongen. De där två underbara brudarna Amira och Jessica (och jag) trampade runt Hellas på snälla grusvägar och faktiskt väldigt snälla stigar. Jessan höll sitt ord och valde ”inte-ramla-vänliga” stigval. Ha ha ha, pöss på dig för det.

MEN, jag lovar att att mitt minspel, mitt spontant framtagna egenskapade språk och diverse extremt proffsiga tantskrik skulle kunna roa en och annan. Därav tanken på kameran. Kanske skulle det behövas en översättning då det inte är helt solklart att mina uttalanden i gropigt, slingriga stigpartier, som ”saaaaaahaaa oooohtaaaaaaa gaaaaaaaah wiiiiiiita waaaaa baaaaweeeiiinakaaaa” egentligen betyder ”ja jäklar det gick ju bra trots allt, nej men vad i helsike är det där, en sten mitt på stigen, blicken fram, slappna av i överkropp, kom igen nu rå Eliiiiin”.

Det var kul, helt perfekt, lagom, mellanmjölk för att vara ”årspremiär på i skogen”. Och ja, jag längtar ut igen och klurar i skrivande stund på när jag ska få till nästa skogstur. Kommer nog aldrig bli en sån där galenpanna (i min värld) som med glatt ansikte kastar mig ut för stenhögstup och skrattar faran i ansiktet när rötter, lera och spetsiga stubbar gör allt för att fånga dig i branta uppförsbackar. Men fasen vad skogen är lovely, jag tror att skogsduvorna och grävlingarna till slut kommer förstå mitt skogsspråk och kommer komma fram och heja på när jag tjuter likt en tant genom skogarna.

Mycket mycket mycket tacksam för mina fantastiska vänner som får mig att våga och leva livet ännu mera fullt ut<3

Kram Elin

IMG_8613

 

 

Annonser

2 thoughts on “jag tror att skogsduvorna och grävlingarna till slut kommer förstå mitt skogsspråk

  1. Hahahahahaha!!! Jag tror jag spelade in dig med ljudeffekter i minnet! 😂💕 En film jag kommer ta fram om jag behöver bli lycklig över livet och påminnas om vilka fantastiska vänner jag har i min närhet💖 🙏🏼🌟 LOVE Uuuu bästaste, älskade vännen💕☀️✨💖

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s