Försök till semesterträning, bra upplägg med sisådärt utförande;)

Alltså kalla mig skev eller nåt men det är verkligen i stort sett bara cykling och yoga som jag verkligen uppskattar att träna här hemma. Utegym går fetbort, jag kan liksom inte förklara varför men motivationen bara toksjunker ner till nollpunkten när jag ser ett utegym. Nere på vår baksida har mannen inrett med chinsräck, TRX, Kettlebell och diverse andra pryttlar för att möjliggöra så kallad hemmaträning. Jag brukar kika på dem när jag solar eller grillar…

Jag kör dessa redskap med glädje instängd på ett gym, men har sjukt svårt att få till bra träningspass här hemma, gjorde ett helhjärtat försök igår. Och alla ni som gillar att köra hemma/ute men kanske har semesterhjärna och inte orkar tänka ut övningar själv kan få lite hjälp på traven. Inge fel med upplägget, bara mitt fokus 😉 Tanken med upplägget är höft och skulderstabilitet plus lite flås och endorfiner.

Del 1: Trapetzius Pull-Ups i chinräcket, Pistolsquats i TRX, armhävningar. Körde två varv med 10 reps på allt.

Del 2: Enarms Pull-Up med rotation i TRX, från L-lift till höftlyft, enbensknäböj med 20kg Kettlebell. Körde tre varv med 10 reps på allt.

All out: Endorfinkickande genom att upprepa 20st airsquats, 10st utfall bakåt (på varje ben) och 5st upphopp (ibland tuckjumps när hornen växte ut i pannan) varv på varv i 5minuter.

Helt klart känns det idag och jag ger inte upp det där med ute- och hemmaträning riktigt än, kanske jag blir frälst nån dag.

Kram Elin


 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s