För att det betyder något.

Det är sommar, semester och det finns tid. Tid att spendera med de man inte alltid hinner prioritera annars. Tid att vara stunder ensam. Tid att leka på hojen. Tid att uppskatta det jag har.

Igår hängde jag hos pappsen och tillhörande ”gang” i Norberg. Det var fint. Lilleman sa när vi kom hem ”Det var bästa dagen”. Jag fick chans att lyssna och prata med min farbror som jag inte tagit mig tiden att träffa på väldigt många år. Jag tror han vart glad, och när han viftade lite med handen framför ansiktet efter att han fick en kram när vi sa ”hej då” så såg jag det betydde något. Det gjorde det även för mig.

Att spela fotboll med lillebror som är långt ifrån liten längre, se hur fin han är med min lilla sötkorv, hänga med Soffi, låta dagen vara som den är. Det lämnade en värme i bröstkorgen, som att andetagen var lätta när vi satte oss i bilen och körde hem.

Familjen.

Att vakna här hemma och låta dagen liksom slå rot efter sina förutsättningar, mjuk, följsamt. Mina grabbar. De är liksom mitt allt. När vi har ”peace” här hemma följer den känslan mig i kroppen och då är jag oslagbar.

Familjen ❤

Nya människor i mitt liv. Fasen vad häftigt det är att mötas. Jag cyklade runt Ingarö med Sofia idag. Utan cyklingen hade vi nog inte spenderat de där timmarna ihop, inte utbytt tankar, upplevelser, erfarenheter. Jag tycker det är galet härligt och inspirerande hur livet och händelser är som i en kedja.

Allt som händer betyder något. Alla jag möter betyder något.

Jag är kär i livet. För det betyder något.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s