För mig själv.

Hur yogar man från hjärtat? Jag tänker okonstlat, prestigelöst, ärligt och personligt? För just nu är det precis det jag vill göra, det jag vill lägga mina stunder ”på mattan” på. Det är det jag vill ha som min intention. Just nu.

Att på ett oforcerat sätt utforska yogan, den flödande yogan, den som kanske i sitt utförande är mer ”yang” men där jag vill behålla min inställning till den som ”yin”.

Inte stressa eller lägga krav på mig själv, min kropp, rörelserna eller positionerna att det måste vara på ett visst sätt. Kanske mer lära känna dem, vissa som nya och andra på ett nytt sätt.

Jag vill göra det ensam ett tag. För mig själv. För mig själv som i att vara just ensam, men också för mig själv att den enda anledning till att jag väljer att ställa, sätta, lägga mig på mattan ska vara för min egen skull.

Ingen som ser. Ingen som hör. Ingen som reflekterar. Ingen som bryr sig.

Just me.

Från mitt hjärta, till mig själv. ❤

Kram Elin

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s