Lycka att inte hojta lucka…

Ha ha ha, så planerade jag min rubrik för detta blogginlägg under förmiddagens härliga cykeltur tills det var typ 10min hem då det blev ”brutallucka” till mina el fantastico cykelkompandres och jag tänkte med ett äkta leende i motvinden: ”äh, kör fri fart, det är luuuugnt”. Så det vart ju lucka ändå, men med massa lycka trots allt…

Hur som haver körde vi en sväng runt Ingarö, jag hakade på trots att jag visste att det var en drös galet snabba cykelgalningar som skulle köra, och när snabbingar utlovar ”lugnt och jämnt tempo runt 28-29km/h” så har jag lärt mig att det innebär vissa modifikationer (all with loooooove). Med punkor, vilsekörning av till slut icke anslutande deltagare, spurter, extrasvängar med backar, lite tvåled, fika, ibland utlovat lugnt och mjukt, andra gånger mer snabbt och frustflåsigt, inget regn, massa moln så var det en wunderbaaaar tur. Älskade varje minut, faktiskt.

När en dag börjar på det sättet kan det ju knappast bli annat än bra, så den där rackarns sexåringen här hemma fick inget näsvingsfladder av mig idag trots några självklara utmaningar i ”trotsronden”. Jag menar halli hallå, har vi inte en dubbelt upp på Ego-Onsdag här?

Gött familjehäng på det. Addera ny kunskap i Finska med kryddning av asgarv och varmt i hjärtat. Som pricken över i:et en hel hög glada människor i min närhet. Mumma på den här dagen.

Nu sitter jag här och inväntar lite Netflix-mys med min Hubbie som nattar den där sprudlande glada lillkillen. Håll tummarna för att ögonlocken håller sig uppe… nåja det blir bra hur som.

Hoppas du också haft en Ego-glädjande onsdag.

Kram Elin

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s