Mindset en måndag: Powered by women

Såg två filmklipp idag på Facebook som gjorde mig glad och gav mig inspiration att ta för mig ännu mera av livet. Det ena var på en ”plus size model” som var stolt över sina former, hon var sjukt snygg på alla sätt och vis. Hon hade gjort en Instagramfilm som svar på tal till alla nätmobbare som trakasserat henne för att hon var just plus size. Jag älskar när någon vågar vara sig själv, visa att den är nöjd med sig själv, när någon älskar sig själv, faktiskt gillar jag det lite extra när någon står upp för sig själv och står emot ett ideal i vårt samhälle som inte är särskilt snällt eller hälsosamt.

Det andra var ett klipp på Tina Turner och Beyonce som levererade en duett (Proud Mary) som gav mig tuppskinn och ståpäls under min bussresa hem. De utstrålade så himla mycket power och awsomeness så telefonen nästan började glöda. Ja jäklar vilka power-pumor de är. Love it.

Jag har också mängder av amazoner runt mig, nära och på lite längre håll. Blir så glad i hela kroppen av dessa fantastiska kvinnor som sträcker på sig, tar för sig, tar plats och äger. Det mina vänner inspirerar mig.

Jag är idag (som så många gånger förut) powered by women

Kram Elin

IMG_7558

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s