Min typ av jumpsuit…

Typ ett halvt dygn efter att jag beräknat komma i mål efter di dära 30mil runt pölen går ett plan mot New York som det är tänkt att jag ska sitta på. Mannen har fotoutställning där så vi åker dit hela familjen, ja det vill säga heeeeela familjekollektivet W. Hur som haver så är tanken att vi ska på lite ”galej” när utställningen invigs. Ungefär en gång om året piffar jag till så pass att klackar åker på och det lär ju bli detta tillfälle.

Såååååå, jag har liksom spanat i såna där läckra jumpsuits på nätet, har en kortbent rackare här hemma ( ni vet jag gillar ju det där med kortbent…) men tänkte att man kanske skulle vara lite mer elegant i en långbent sak. Så på lunchen passade jag på att härja runt i city och prova diverse långbenta jumpsuit… Halli hallå, vilken skämt… Alltså jag kan inte ens beskriva hur det såg ut. Jag har kort överkropp, långa ben och långa armar, ungefär lika mycket midja som en ek och former som en…tjaaaa sparris i profil. Ha ha ha ha, såg ju inte kloook ut.

Några asgarv i ensamhet i provhytterna senare så gav jag upp. Elegant i läcker jumpsuit får någon annan vara, mysbrallorna kändes faktiskt extra bekväma på väg tillbaka till jobbet.

MEN.

Ni vet det finns alltid ett men…

Bästa, fina och härliga Pia överraskade med sällis för en gokaffe efter jobbet och levererade mina nya She Rides-bibs. Halli hallå (igen) här kan vi snacka sitta som en smäck, med känsla av elegaaaaaaance… synd bara att blöjbrallor inte gör sig så bra på fotoutställningar…

Jag kommer i alla fall somna gott i vetskap av att ”min typ av jumpsuit” ligger och väntar på att få bli testkörda imorn bitti.

Och har ni några tips på jumpsuits som passar sparrisar med kort överkropp så let me know 😉

Kram Elin

Annonser

2 thoughts on “Min typ av jumpsuit…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s