Klass 1, Workout Åre.

Min första klass var inte helt planerad. Min kollega blev plötsligt akut sjuk och jag fick hoppa in i hans ställe lördag morgon, klassen mixades och skapades natten mellan fredag och lördag, jag gav den namnet ”I am Matthew” (i hans ära och med massa glimt i ögat).

Då jag skulle jobba med Polar Club och Matthews klasspresentation handlade om individualitet skapade jag en klass där vi färdades genom fyra intensitetszoner i intervaller med chans till egna val. Två intervaller/zon, första intervallen med ett genomförande där vi är som starkast, tryggast och mest ”optimala” i val av kadens och belastning, och chans till att under andra intervallen utforska ett nytt mer ”obekvämt” tillvägagångssätt (belastning/kadens) men inom samma intensitetszon.

Uppvärmning 10min, Lätt, förberedande, värmande.

6/2 x2, 6 minuter under din mjölksyratröskel, 2min återhämtning x2

5/2 x2, 5 minuter på/strax över din mjölksyratröskel, 2min återhämtning x2

3/2 x2, 3 minuter definitivt över din mjölksyratröskel, 2min återhämtning x2

1/2 x2, 1 minut VO2 max/max, 2min återhämtning x2

Musik:

Once upon a time, Rameses B

Drifting, Jerome Isma-Ae

Heart Upon my Sleeve, Avicii

Oh yeah (instrumental mix), ADJ

Wowshit, Karmon

Superlove, Avicii & Lenny Kravitz

Purity, Orkidea

We all came from the dark, Daniel Portman & Stanley Ross

My Pet Coelacanth, Deadmau5

Pandor, Tony Romera

One, Klangstein

 

Enjoy ❤

Till Matthew… tack för ”lånet” av klass, all krya på dig och vi saknade dig.

Kram Elin

img_1672

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s