Fem glada idag.

Äh, jag ignorerar det kalla, blöta och högst otrevliga vädret utanför och behåller solskenet inuti mig istället, drar bara för det av ”fem glada idag”.

  1. Är incheckad och klar inför flygresan till Åre imorn. Kontrollfreaket i mig jublar över denna möjlighet att checka in i förväg. Egentligen en rätt konstig grej men det gör att jag kommer kunna sova aningens djupare i natt.
  2. Har fortfarande en uns energi kvar från intervallpasset jag drog av i morse. Nope, inte på cykel, nej håll i hatten jag hoppade lite sur i benen upp på crosstrainern och tog vara på tiden i glappet mellan två klienter. Asflåsigt med härlig musik i lurarna, insåg först efteråt att jag var den enda som svettades som en gnu och frustade som en uttorkad åsna, ha ha ha ha, not so glamour…thats me.
  3. Mumsade en smaskig sushi till middag, gott gotti gott gott.
  4. Hittade min favvo-ansiktskräm på grymt erbjudande på Åhlens, man tackar och tar emot liksom.
  5. Ok, det är väl lite mysigt med regn ändå, tar en kopp te och sitter i tystnaden vid vårt stora härliga köksbord och njuter en stund av lugnet<3

Kram Elin


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s