Vad har jag gjort för att förgylla mitt liv…

Jag ska inte säga att det alltid är så, för det händer ju ibland att man inte kan styra över vad som händer i ens liv. Men jag tänker påstå att man ganska ofta kan påverka sitt liv. Om inte vad som händer, så hur man ser på och agerar kring det som händer. Som sagt inte alltid, men ganska ofta… eller tänker ni annorlunda?

Till exempel vill jag göra vad jag kunde för att få den här helgen till en energi-boostande helg, jag vill vara glad ända rakt in i själen och i kväll lägga mig nöjd och taggad inför allt som jag har framför mig. Både det som är kul och det som är mindre kul (som tur var har jag helt klart övervägande ”kul” på min lista).

Gårdagen dedicerades till familjen, premiärtur med båten, go lunch och vind i håret. Kvalitetstid och vila, vila fysiskt och vila från datorn, vila från krav och prestation, dagen fick komma lite som den var…Lillkillen sa innan han somnade att det här var en jättebra dag, den var härlig hela tiden ❤

Idag vaknade jag med stört mycket energi och det kändes som att det inte fanns några hinder överhuvudtaget. Storstädning, pajbakning och en fantastiskt cykeltur med underbara tjejer från She Rides. Så glad och tacksam. Vätternrundan närmar sig och om prestationen att återuppleva 30mil på cykel får mig att darra en aning på läppen så finns det inte en chans att det övervinner glädjen över att få hänga med de här (och många fler) fantastiska individerna under en hel hög timmar. Vi har idag garvat, öst, hållt tillbaka, gett och fått feedback, garvat ännu mer, och ännu mer, käkat rabarberpaj, faktiskt nästan en hel paj.

Några få timmar återstår innan jag kryper ner under täcket, men jag är rätt säker att jag kommer uppnå mitt mål att somna ”nöjd och taggad inför allt som jag har framför mig”.

Kram Elin

Annonser

5 thoughts on “Vad har jag gjort för att förgylla mitt liv…

    1. Mmmmmmm, jag ska minnas den när vi far runt pölen, där efter Jönköping när man kommer på att man har två tredjedelar kvar … 😉 ❤

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s