Att följa hjärtat och få kärlek tillbaka.

Yinyogan landade i mitt hjärta för några år sedan när jag testade det för första gången på ett stort träningsevent. Ni vet ”love in first sight” eller kanske ”first try”.

När man inser att något kan bli en del av en själv, att man vill ta det till sig, forma det efter sitt eget hjärta och sedan sprida det till så många man kan för att man tycker så mycket om det.

På ett helt klart Ego-onsdags sätt så har det blivit just så med yinyogan för mig. Klasserna formar jag efter just mitt hjärta och försöker att hålla mig så tillgänglig och närvarande jag kan när jag ”instruerar” (instruerar låter så kantigt i det här sammanhanget).

Något blev bra med det… För jag fick chansen att filma in yinyoga till SATS senaste satsning i online träningen. Och nu ligger filmen ute, tillgänglig för tusentals yinifierade peeps. Häftigt, Ego-boostande och lite läskigt. All tre känslorna just eftersom det är efter mitt hjärta. Att jag följde hjärtat, det jag står för, det jag känner och flera vill ta emot. Tack och whooop whooop på samma gång💕.

Kram Elin

Annonser

3 thoughts on “Att följa hjärtat och få kärlek tillbaka.

  1. Så fantastiskt att följa hjärtat och allt bara funkar, till och med mer än en vågat hoppas på. Jag förstår att de ville filma dig, finare yinyoga får en leta efter. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s