Guld och gröna skogar…

Jag sitter på tåget hem från Arvika, vi rullar genom landskap av grönska skogar, röda stugor, glittrande sjöar och emellanåt glimtar solen fram med strålar av guld. Underbart vackert och det är bara att luta sig tillbaka och njuta.

Jag har hängt med det fantastiska teamet på Hälsokompaniet i Arvika och kört en Spinning Update. Det är verkligen ett rent nöje att få resa runt, träffa alla dessa olika, spännande, underbara människor. Även om jag är där för att lära dem, åker jag alltid hem med en eller fler egna lärdomar i bagaget. Det här gänget som jag hängt med idag, kommer rocka cykelsalen som sjutton, ingen tvekan om det.

Hotellrummet i Arvika bjöd på en skön säng, egentid igår kväll innehållandes slötittande på TV, lite chips och en cykeltidning. Inte alls särskilt jobbigt. Och även om kroppen nu är trött efter två ganska tuffa klasser under dagen så känns det väldigt lugnt inuti.

Imorgon väntar en ny vecka. Jag ser fram mot den.

Hoppas att du också haft en fin helg som laddat dig med energi inför morgondagen.

Kram Elin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s