Vuxenlivet.

Visst, körde ett riktigt bra pass i gymmet idag med diverse härliger övningar och hade kunnat presentera det här, MEN det är inte det som upptar min hjärna så här på kvällskvisten. Det är det här vuxenlivet som tar mitt fokus.

Lillkillen ska till hösten början 0:an och lämnar den trygga dagisvärlden. Han har blivit stor, tappat två tänder och tycker att gosa i mammas famn inte är lika lockande längre… Så häftigt att se honom utvecklas och så skrämmande på samma gång.

Fick en hög att minnen från min uppväxt när jag hittade ”vårt hus” i Falun på Hemnet. Nu var det 19 år sedan jag bodde där och typ 18år sedan pappa sålde det. Men oj vilka minnen, och vad mycket känslor som kom upp. Stora stenen på tomten är så klart kvar, där min Barbie var med om diverse skidolyckor så Ken fick lov att rädda henne… Eller ”lillstugan” där jag och bästisen övernattade om somrarna, verandan där vi åt frukost när det var varmt ute, ni vet så där varmt att filen börjar smaka konstigt. Ljuvt och bitterljuvt.

Smet in och köpte en flaska rött vin till helgen på vägen hem idag, alla andra i kön fick visa leg, men inte jag…Åldersnoja? Ja, kanske lite ändå fast jag inte vill erkänna.

Livet. Det rullar på. Jag gör vad jag kan för att hänga med och leva det så mycket jag bara kan.

Kram Elin

 

IMG_6717

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s