Att veta vad jag står för och stå för det.

Det har fasiken tagit en hel del år att lära känna mig själv, ja det är väl en pågående process då allt inklusive en själv faktiskt förändras hela tiden. Tack å lov för det, det är ju så vi växer, som människor.

Det är en trygghet att veta vad jag står för, i medvind och motvind. Det är power att både veta vad jag står för och sedan också stå för det.

Att ha en åsikt, ta en ståndpunkt behöver inte betyda att man ”dissar” någon annan som har en annan åsikt. Det behöver inte betyda att man tycker illa om en annan person bara för att den tycker och tänker på ett annat sätt än en själv. Vi är olika, tycker olika (tack å lov för det, igen…) och för mig är det viktigt att veta vart jag står. I just både medvind och motvind.

Att veta vart man står, är lite som att veta vem man är. Att hitta sin ståndpunkt, att hitta sin power är som att hitta sig själv. Jag kom på det idag, att jag inte reflekterat över det på länge, att jag vet vad jag står för och jag står för det. Det gör mig glad. Det gör mig lugn. Det gör mig stolt. Det är min Ego-Onsdag.

Kram Elin

 

Annonser

2 thoughts on “Att veta vad jag står för och stå för det.

  1. Det där är en grym power att ha! Jag är så glad att jag funnit den också!🙏🏼🌟 Tack för att du satte ord på den! Jag har två tjejer därhemma som jag tänker förmedla den till. Identifierad i ord! Tack bästa, starka, inspirerande DU 💕❤️🌟👊🏼✨

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s