Det är mycket cykel nu…

Pratade med en vän igår som frågade om vad som händer i livet nu, jag svarade ”det är mycket cykel nu…”. Och det är ju det. Mycket cykel i mina tankar, i mitt hjärta och i min vardag.

Jag är långt ifrån någon elitsatsande person, beskrivningen: en galet passionerad, motiverad, engagerad och überseriös motionär är närmast sanningen.

Det är kul. Fruktansvärt kul. Utmanande och kul. Annars hade jag inte hållit på att trampa som en galning med ett fånleende på läpparna. Extra kul efter återhämtning. Efter uppladdning. Efter längtan.

I morgon kör flera av mina vänner säsongens första tävling, Lidingöloppet MTB. Whooop whooop för er. Ni är starka ni är grymma och jag tror på er, är imponerad och inspirerad av er hur det än kommer gå i tävlingen. Lycka till, rock on och kör så det ryker ❤

Mmmmm, imorn är det lördag och på olika håll i landet kommer magi spridas på olika sätt. Jag gör det på mitt sätt. Ha en fantastisk helg.

Kram Elin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s