Skrattkramp i magen, got to love it.

Happy friday in deed.

Jag verkligen älskar att skratta, skratta högt så att tårarna sprutar och så jag nästan kissar på mig. Att skratta själv är härligt, men att skratta ihop är ju helt fantastiskt.

Min humor är så klar bäst, ha ha ha ha, eller? Alla filmer på Facebook med djur som gör tokiga saker, så enkelt, men för sjutton jag kan bara inte låta bli att fnissa och mysa åt dem. Idag har jag suttit i vårt personalomklädningsrum och skrattat högt för mig själv åt den där filmen på Surikaten som somnar ståendes. Ha ha ha, love it.

Det är helt underbart att skratta så magen krampar.

I vår lilla familj ligger väl humornivån i samma nivå för alla (förutom katten Torsten som jag tror har lessnat ur på vår humor efter snart 16år…) det vill säga lika låg. Anyway, varför inte dra av en faceswap till kvällskaffet? Dra av ett asgarv och förgyll fredagen även om det är låg nivå på humorn. Jag bjuckar på min och mannens fantastiska porträtt. Älskar mig själv med skägg och han är väl för rar med lugg på sniskan;) Ha ha ha.

Ta hand om er och ha en Happy Friday.

Kram Elin

13091815_10153476450461366_1920436794_o

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s