Mamatummyday 2016, min mage som gjorde mig till mamma <3

Idag är det Mamatummyday och vi uppmärksammar mammamagar.

Varför?

Fortfarande får många kvinnor under och efter graviditet ingen eller felaktig information/hjälp om hur hur de ska träna för att stärka bäckenbotten och djup magmuskulatur. Vi blir dock allt fler certifierade mammamagetränare och allt fler får hjälp som gör skillnad.

Idag på mammatummyday har mammor över hela Sverige kunnat få gratis undersökning av sina magar, föreläsningar mm. På Facebook och på Instagram hittar du bilder på fantastiska mammamagar som burit på mirakel. I min mage bar jag för snart sex år sedan världens bästa lilla kille. Jag var en av dem som inte tog hand om min mage på rätt sätt efter att Wile kom till världen, så jag har med hjälp tränat och kommit tillbaka. Idag är min mage funktionell, stark och jag uppskattar den mer än innan min graviditet. Allt som oftast i träningssammanhang är den omfamnad av cykelbibs så jag tyckte det får illustrera min grymma Mamatummy dagen till ära.

Cred och tack till Katarina Woxnerud som är grundare av Mammamage.se och ser till att våra mammamagar får den kärlek och omtanke de är värda. Härligt att få till en snabbvisit på Rosa Skrot idag för att få träffa och krama på andra Mammamagetränare, hjälpa med undersökning av diastas och ta del av den fina energin alla mammor gav.💕

Kram Elin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s