Hey Mama

Jag tycker det är wunderbaaaaar, att få chansen och förtroendet att träna andra, att ha det som jobb. Många av mina klienter är mammor, några blivande och andra som redan har fått sina små mirakel.

Mammor som tex behöver stärka rygg, axlar, få kontakt med säte, hitta kontroll på bäckenbotten och djup magmuskulatur och kunna behålla den aktiviteten när andra rörelser appliceras. Mammor som vill hitta tillbaka till sig själva, som vill ha kul, bli starkare, piggare och må bra.

Ibland får jag träna min simultanförmåga och samtidigt som jag instruerar och peppar får äran att rycka in som bebisunderhållare, flaskgivare, mysgosare och jollerpratare, myyyyys, liksom massa plus i kanten.

Mina dagar är långt ifrån enformiga och det är just det jag gillar allra mest. Idag tackar jag lilla Astrid för skönt häng och glada tillrop när vi tillsammans preppat mamsen.

Kram Elin


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s