Att hitta tillbaka med regn, grus och hjärta.

Regn, kyla, några ton grus och sjukt mycket hjärta tog mig tillbaka till motivation och all in kärlek efter ett par dagars ”tvivel”.

Gårdagens cykeltur med She Rides var nog så långt ifrån glamorös och solskenstur man kan komma. Men den var liksom fylld av värme ändå.  Mer värme än solen kan ge om jag ska vara ärlig. De här människorna som jag lärt känna genom att trampa. Genom skratt. Genom frustration. Genom ilska och även en del tårar. De människorna värmer ända in i skelettet oavsett hur blött och kallt vädret må vara.

Kanske blev det inte helt som vi först planerat, men så otroligt bra ändå. Om någon hade det tufft, hjälptes gruppen åt att peppa, lyfta och inkludera. Igår var en sån där dag när teamet tightades till och man inser vad som är viktigt: gemenskap, glädje, vänskap och samarbete.

Visst var det gött att få trycka lite tempo i slutet och känna att benen räckte till, att få känna den där välbekanta känslan av att det nyper i låren och hjärtat som bultar tillsammans med rytmiska andetag.

Men det som räknas, det som får mig att längta till nästa tur är ju teamet, individerna, gruppen och det vi skapar tillsammans.

Puss på er She Rides

Kram Elin


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s