Fredagsmagi nr 1-4

Morgonens vanliga start med Yinyoga klass ersattes idag med dagislämning. Klart jag saknade mina yogisar på Stureplan, men vet att min vikarie tog hand om dem med trygga och varma händer. Jag fick chansen att  väcka den där lilla varelsen som är min son med snosningar i nacken och lyxa till det med pannkaksfrukost, så härligt att få dra fram de där essen ur rockärmen ibland. Magi nr 1.

Hot Vinyasaflow klassen var extra svettig idag, det var utmanande och det jag uppskattade mest under klassen är alla deltagares trygghet att lyssna och känna in, följa sina egna förutsättningar, min egen avslappnade inställning till den här yogaklassen och kan dra av ett skratt ha ett avväpnande och opretentiöst förhållningssätt utan att för den delen tumma på kvalitén (enligt mig). Magi nr 2.

Tuppluren. På soffan. Innan vi hämtade Thai mat. Magi nr 3 och 4.

Livet ❤

Kram Elin

img_0490.jpeg

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s