Det är människor, de är på riktigt, de inspirerar mig och jag är fasiken glad åt varenda en av dem.

Jag trampade in till jobbet i morse, tiiidigt, det var stilla ute och jag fick sällskap av soluppgången, helt fantastiskt. Efter den starten på dagen så har jag trippat omkring på gymmet med pirriga vårkänslor i kroppen. Även om tröttheten efter att ha vaknat i ottan fanns någonstans där inne så har den inte hittat ut, och det är mina grymmisch PT-klienter jag har att tacka för det.

Vilka människor, de sprider massa awsomeness och inspirerar mig. Det handlar om allt från att förbättra idrottsprestationer, till rehab, till styrka och framförallt till att skapa en smärtfri vardag och preppa kroppen för resten av livet.

Jag blir lika glad för klienten som får till sin teknik i marklyft som för den som äntligen fått kontakt med hållningsmuskulatur. Lika glad för den som strålar i sina färgglada tight och är glad åt sin kropp som den som precis påbörjat sin resa att bygga upp efter en graviditet.

Det är människor, de är på riktigt, de inspirerar mig och jag är fasiken glad åt varenda en av dem.

Jag må ha backat i ekonomisk trygghet efter att ha släppt åren vid skrivbordet men jag har fasiken gasat på livslusten och livsinspirationen när jag klev tillbaka till full tid som Personlig Tränare. Så ett bauta-stort tack till er alla. Ni är verkligen awsome!

Kram Elin

Annonser

2 thoughts on “Det är människor, de är på riktigt, de inspirerar mig och jag är fasiken glad åt varenda en av dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s