Att inte vara bäst

På ett sätt hade det varit gött att vara bäst, alltid på allt, eller kanske inte ändå…

Idag 10.30 mötte jag upp en gäng starka She Rides:ianer på Specialized Conceptstore i Hammarby Sjöstad. Det var dags för årets första distansträning på racer. Gänget som väntade i butiken var en blandning av tävlingscyklister, elitcyklister, bergsgätter från Schweitz, och naturunder som pressar pedaler i höga hastigheter utan att blinka.

Hmmmm, nu visste jag ju detta redan när jag cyklade in… med bestämde mig för att inte banga för lite snor, mjölksyra och preppade stämbanden för att kunna gasta ”LUCKA” med jämna mellanrum. Och så bar det iväg, de här människorna är helt fantastiska, varma, ödmjuka, glada, inkluderande och något ovetande om sin power. För fasen vad det trycktes i uppförsbackarna där i början.

Alltså det är på cykeln ens rätta jag kommer fram… Jag blev surkart på att jag inte kunde hänga på med samma lätta leende som de hade, tryckte ikapp efter stigningarna (eller om det var de som  väntade in…;)) och började till slut mumla om att det går lite för fort det här…

Vi lugnade ner. La mer fokus på att öva att köra på rulle och leendet smög sig tillbaka, även om mjölksyran hade varit och hälsat på i min envishet om att inte vara den som bromsar så funkade de bra och jag kände älsk på livet.

Utan utmaningar så utvecklas man inte. Gemenskapen, värmen, skratten, peppen och omtanken de här människorna ger gör mig bättre och bättre. Så skit samma att jag inte var bäst, jag älskar det här, varenda jäkla tramptag, älskar det, och jag är ju ändå bäst på att vara jag.

Puss på er She Rides:ianer och tack för idag ❤

Kram Elin


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s