Ibland är det bara läge att säga ja…

Jag satt och var lite pösigt trött efter lunchen idag, soffan i personalrummet var softisch och jag hade hål i schemat till nästa kund. Planen är att sitta kvar, pösa vidare och ladda om på en mjukt och lite fluffigt sätt.

In studsar Ida och Matilda, de spattade glatt runt och skulle ner till gymmet och köra benpass. Kul för er tänkte jag. Men så tänkte inte de… Klart du ska med, tänkte de… Jag tänkte njaaaaa, soffan är sköööön, eller ska jag, men jag är ju så seg…

Fast va fasen, här får man värsta chansen att bli drillad av två grymma PT-kollegor! Ibland är det bara läge att säga ja…så jag sa ja…

Så himla kul. Tungt varvades med puls, sweeeet. Kul att träna tillsammans med andra i gymmet, inspiratiooooone på hög nivå.

Nu, efter en cykeltur hem, häng med kids och vanligt vardagsbestyr kan jag meddela att tant är trött. Mör som smör. Och jäkligt glad för att ni drog med mig på lite ”benslakt” tjejer. Förresten är jag grymt imponerad att superstarka power-Ida som utan problem körde några reps i knäböj på 100kg. Wawawiiiiwa på den.

Hur har föresten din onsdag varit? Hoppas du gjort något fint för er själva och boostat ditt ego denna härliga dag.

Kram Elin 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s