Extra sehr überkäck

Idag var det som att solen sken i mitt hjärta. Ni vet när man vaknar och bara VET att fasiken det här blir en bra dag. En sån där dag när inget får ens axlar att sjunka, när man kvittrar dåliga skämt till alla man möter och är extra sehr überkäck och alla som vaknade som tröttisar tittar på en med en blick blandad av irritation och avundsjuka.

En sån dag har jag haft idag. Fick sovmorgon (ända till06.00..wooohoooo) och sedan dess har jag typ trallat vidare genom dagen.

Jag kunde bara inte motstå att köra ett riktigt ”håll-käften-pass” för mig själv i cykelsalen. Såna där nästan lite kräkigt jobbiga VO2max-intervaller. Benen var så klar sura från gårdagens träning och dog långt före jag fick hjärtat dit jag egentligen ville. Men jag visste ju att det skull bli så (känner min kropp) och la fokus på upplevd intensitet istället för att stirra mig blind på siffrorna på min app (Polar Beat). Och på nåt sätt fick passet mig på ännu bättre humör. Inte ens att bli kallad ”Bajs-Mamma” för att jag hämtade lillkillen ”för tidigt” fick mina näsvingar att fladdra. Ha ha ha…

Ok, nu börjar jag bli lite trött och det där fånleendet har lagt sig en anings aning, skulle väl vara den där sträva kvargen jag nyss försökte få i mig som kvällsmellis som får överläppen att maxat hänga kvar på tänderna av ren kärvhet…

Sov sött finingar. Det tänker jag göra.

Kram Elin

  

Annonser

2 thoughts on “Extra sehr überkäck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s