Dystra tankar i en blandning med pingvindans.

Egentligen snurrar tankarna i skallen kring vad som händer i världen, allt våld får mig att må illa, fysiskt må illa och jag kan bara inte förstå.

Det jag ansåg vara ”problem” för mig i morse när jag vaknade blev bortblåsta när jag såg på TV:n på gymmet om vad som hänt i Bryssel. Distans till livet, till vad som är värt och samtidigt som vardagen flyter på så som den måste göra. Men jag insåg också värdet av att ha en vardag som ”flyter på” extra mycket. Mmmmm, uppskattar mina dagar massor.

Idag var en kort arbetsdag, många PT-klienter har åkt på influensan eller rest bort inför påsken, och jag hade lite extra tid för min egen träning samt kunde hämta lillkillen tidigt från dagis. Allt gott.

En dag som denna, lystes dystra tankar kring allt som händer ute i världen upp rejält av ett benpass med min fantastiska vän Amira som inte gör annat än sprider ren glädje och värme runt sig. Vi blandade tunga pressar med pingvindans och asgarv. Precis vad jag behövde. ❤

Nu innan jag sover ska jag landa en stund på min yogamatta, blunda, känna och tänka. Vara med mig själv och mina tankar kring det som är.

Hur har din tisdag varit?

Ta hand om dig.

Kram Elin


 

Annonser

2 thoughts on “Dystra tankar i en blandning med pingvindans.

  1. Ååå älskade, finaste Elin❤️ Jag är så otroligt tacksam för varje sekund vi har hängt tillsammans❤️💕☀️ Du ger mig lika mycket glädje och energi! Dessutom en grymt smart, utmanande träning🙏🏼💕 Älsk på träning med Dig och älsk på livet med dig i🙏🏼😍😍😍☀️❤️😘😘😘

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s