Vackert men skört.

Förra helgen var jag iväg och jobbade, love it, den här helgen har varit familjehelg, love it. Jag behöver verkligen både och, både få leva ut min passion med att köra klasser, inspirerar, utbilda, träffa underbara människor, vara social och utåtriktad. Men också få landa hemma, lulla runt i min urtvättade ”God Morgon Sverige T-shirt” en hel dag, spela memory och innebandy med lillkillen, dricka lite vin med vännen, glo på TV, träna själv eller strunta i träningen.

Ju mer jag får lite av varje desto bättre mår jag. Livet är vackert men skört, det är alltför många som störtar in i den där hårda väggen pga krav, prestationsångest, öser, öser och ööööser utan att stanna, leva, vara och faktiskt ha lite tråkigt ibland.

Att kunna sätta mig ner en stud i favvo-fåtöljen, gosa med kissen, kika på nån serie utan att toksomna av ”mental utmattning” är faktiskt en ny upptäkt. Att kunna vara utan att vara effektiv, eller tillåta mig att göra det jag vill göra istället för det jag ”borde” göra. Alltså det kanske låter självklart, men det har faktiskt inte varit det. Och nu kan jag nästan vara förvånad och lite överlycklig för att uppleva detta ”självklara”.

Tacksam som sjutton för den här helgen innehållandes allt från mys till spattiga minifighter med lillkillen ❤

Livet, vet ni. Vackert med skört. Ta hand om er.

Kram Elin


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s