Nöjd men inte klar.

Glädjeruset efter kvällens cykelklass hänger fortfarande kvar. En dov trötthet i benen kombinerat med mungipor som fortfarande letar sig uppåt. Jag testkörde cykelklassen  som jag ska presentera på Gerdahallens Inspirationsdag i helgen. Ska bli galet kul och jag ser massa fram mot det.

Jag älskar det här. Att få leda klasser, i GT-salen på jobbet, på event, konvent, utbildningar, ja, verkligen älskar det. Det finns så otroligt mycket inspiration att få, att ge, att dela. Jag lär mig massa nya saker konstant. Så är det faktiskt. genom att läsa, genom att gå utbildningar, genom att lyssna, genom mina kollegor, genom mina deltagare, det fullkomligt sprutar av erfarenheter och kunskap runt mig som jag gladeligen tar del av.

Jag är fantastiskt nöjd med den jag är, med det jag gör, med den plats i livet jag är på. Nöjd, men inte klar. Ser fram mot allt nytt jag kommer lära mig imorn, dagen efter, veckan efter, i sommar, till hösten, ja resten av livet.

Nöjd men inte klar. Glad, väldigt glad men tror nog aldrig att jag blir klar.

Kram Elin

IMG_9609.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s