Självpiskad så att säga…

Fredag=yogadag. Dubbelt upp till och med. Morgonstund har guld i mund genom yinogan på Stureplan, sen drar jag till Hötorget och svettar mig till en blöt trasa i Hot studion. Jag gillrat. Kombon. Dubletten. Ger en skön fredagsfeeling.

Just idag är jag lite avis på alla de som ska trampa med Jessan ikväll, jag har energi som pirrar i benen och hennes klasser inspirerar mig massor varje gång jag lyckas ta mig till Hötorget för att vara med, men den där energin får snällt vänta för kvällen är dedikerad till annat.

Är för övrigt glad att jag kan sträcka armarna mot taket igen. Ha haft sådan nedrans träningsvärk i rygg, skuldror, biceps och underarmar sedan i onsdags. Jo, jag ser mig själv som en ganska snäll och ”mjuk” PT, alltså en sån där som inte piskar på som en galning utan mer lite trevligt lirkar mina klienter i mål. Men så tänkte jag i tisdags att jag skulle ta och testa några kombos för hållningmuskulatur som jag drillar flera mina klienter i. Nu var det länge sedan jag körde detta men tänkte inte så mycket mer på det. Eller jag har väl visst tänkt att jag måste jobba lite extra på skulderstabilitet, greppstyrka etc men har liksom gett min underkropp mer kärlek den senaste tiden.

Nåja, sagt och gjort. Några varv av hanging, trapetziuspullups och en hög exentriska pullsupps bjöd jag mig själv på. Tyckte det kändes ganska nice, där och då… dagen efter, dag nr 2 och nu dag nr 3 har jag fortfarande sån träningsvärk att det tar emot att tex dra upp luckan till diskmaskinen (i och för sig en bra ursäkt till att slippa ta hand om disken)…

Hmmm, ett kvitto på att man blir bra på det man tränar på, ett kvitto på vart jag kan behöva lägga lite mer kärlek. Kroppen är cool. Jag gillar den, massor. Och nu vet jag hur ni känner er kära PT-klienter, dag ett, två och tre när jag ”lirkat er i mål”. Jag vart liksom själviska så att säga.

Nu ska jag tortera mina armar lite extra med några matkassar fulla av fredagsmys.

Ha en fantastisk fredag. ❤

Kram Elin

 

 

Annonser

2 thoughts on “Självpiskad så att säga…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s