Hur SL gör mig till en bättre människa…

Håll i hatten för veckans mest analyserande inlägg och bästa tipset ever…

Jag må tycka att jag är en glad, trevlig och energisk filur som gör vad jag kan för att sprida solsken och some lööööööööve runt mig, men sanningen ska fram och visst har även solen sina fläckar (ha ha ha).

Min väckarklocka ringer vid 04.30 varje morgon då jag alltid kör tidiga PT-klienter, och jag kan meddela att det är ingen piffig och kvittrande liten sak som skuttar upp ur sängen på morgonen. Prova snarare ett trassligt, frustande, mullvadsliknande troll som irrar runt lätt planlöst för att vakna till liv.

När jag väl vaknat och fått ögonen större än två små streck så börjar tendenserna till go å glad infinna sig. Allt gott. Sen är jag som Askungen, har liksom ett magiskt klockslag vid 15.30 när en absurd trötthet attackerar min kropp som mer eller mindre kräver att få pausa. (Visst dansa skulle väl funka ett tag, men pausa är ett krav…;)) Vad passar då mer perfekt än en 15minuters bussresa hem? Det är ju el magnifico! Jag är numera expert på att ”powernap:a” på Nacka-bussen, ibland med ett kaffe i handen (jo det går, jag lovar), ibland dreglandes, andra gånger snarkandes och ibland bara väldigt sockersött (eller?).

Peppar, peppar, ta i trä, men än så länge har jag alltid vaknat i tid tills jag ska av.

Jag vaknar till, stapplar av bussen och hinner pigga på mig under promenaden till dagis. Trot eller ej men väl framme vid dörren har jag förvandlats till en glader människa igen med energi påfylld för att göra kvällen till en bra kväll. Så tack SL för att ni gör mig till en bättre människa…

Dagens tips, ta dig en tupplur så blir du en glad filur;) Ha ha, sov sött hörni.

Kram Elin

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s