Isigt kall men magisk start på dagen.

Det fanns inga fler ursäkter. Mitt väldigt bekväma jag tog sats ur den mysiga fåtöljen imorse och började böka på mig en massa lager kläder.

Idag var dagen min CX skulle få smygstarta cykelpendlandet till jobbet.

Kallt som sjutton (enligt mig), här och var läskigt isigt (enligt mig) men när solen nådde mitt ansikte och jag andades in det första riktigt djupa andetaget av krispig luft njöt jag fullt ut.

De där milen inför Vätternrundan har påbörjat sin insamling, mjukt och lugnt. Det är väldans fridfullt att cykla till jobbet när man är nästan själv på cykelvägarna. Det kommer bli trängre… I know, trängseln kompenseras med att det är varmare och ”bekvämare” (enligt mig). Jag höll igång mantrat ”varje tramptag räknas…” när det isade till på kinderna.

Fantastisk lyx är det trots allt. Och kroppen diggar fortfarande feelingen även fast att de där uppförsbackarna i motvind, med lunchtränade ben, på vägen hem inte var all in ”fab”. Ha ha ha, dags att vänja sig, samma hemväg vaaaaarje gång.

En magisk start på dagen var det, som fortfarande ger mig ett leende.

Kram Elin


Annonser

4 thoughts on “Isigt kall men magisk start på dagen.

  1. Åh. Så fort jag är frisk börjar jag också. På mtb’n. Äger ju ingen cross och har inte båge dubbdäck. Blir väl bra ändå?! Så lång kör vi ihop snart?!

    Varje tramptag räknas!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s