In love with Workout Åre, visst ses vi där?

Igår var det onsdag, ni vet Ego-Onsdag. Jag sparade den till idag och gör en alldeles speciell Ego-Torsdag istället, med världens bästa anledning.

Idag kl12.00 var det nämligen schemasläpp för Workout Åre, det varmaste träningingseventet jag någonsin upplevt. Ni vet varmt i den bemärkelse att man är nära, alla är nära och har hjärtat nära. Så där så det känns personligt även fast det är stort och proffsigt. Ett event som har en speciell plats i mitt hjärta.

I år den 27-29 maj när eventet går av stapeln är det dessutom 10-års jubileum. Hur häftigt som helst. Thomas med team har gjort ett sjujäkla jobb tio år i rad. Och jag har ÄRAN att få presentera klasser för tredje året i rad. Är så otroligt glad över att få ännu en möjlighet att komma upp till lugnet, den magiska naturen, alla fantastiska människor och vara en del av det grymma gäng av presentatörer som är på plats och delar med sig av sin passion. Tack ❤

Två cykelklasser kommer jag njuta av att få dela med deltagarna ”3 shades of lactic threshold” på lördagen och drar igång söndagmorgonen med ”Same same but different”. Självklart hittar ni mig också tillsammans med mina polare i team Polar (ha ha ha tant-humor-varning på den) som också är med under hela helgen.

Jag har kikat på schemat och det finns så mycket klasser jag hoppas kunna få vara med på själv också. Det kommer bli ett 10-års jubileum med ”slam dunk”.

Har du möjlighet att åka upp och vara med så koooooooooom. Lovar att du kommer älska Workout Åre lika mycket som jag gör.

Kram Elin

 

Annonser

2 thoughts on “In love with Workout Åre, visst ses vi där?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s