Stolt.

Idag har det varit en hemmadag. Lillkillen var lite hostig så vi tog en ”safety-VAB”, försäkrade oss om att han var ok och redo att spralla vidare på dagis imorgon. All Good.

Det har varit en sån där bra VAB-dag. Långt ifrån alla VAB-dagar är ju det, även om jag önskar att jag kunde skriva att jag alltid tycker det är fantastiskt. VAB kan vara ganska gnälligt, tråkigt och frustrerande, om jag nu ska vara ärlig och det tänker jag vara. Men idag har vi haft härligt häng och jag har kunnat landa emellanåt och reflektera över livet.

Mitt liv.

Jag är stolt.

På senaste tiden är jag mest stolt över att våga göra förändringar, ganska stora förändringar som känns så där absolut rätt i magen, även fast ”förnuftet” eller det inpräntade ordet ”borde” inte håller med. Jag har kört på och varit mig själv ärlig, och det har blivit väldigt rätt.

När jag väl börjat med ärligheten mot mig själv så har det liksom bara rullat på, helt plötsligt blir det lite lättare att stå upp för det jag tycker och tror på, inte oroa mig fullt lika mycket för vad andra ska tycka och tänka. (Jo, jag nojjar fortfarande en del ibland ska jag säga nu när det verkar vara ärlighetens timma, men lååååångt från hur det har varit). Och för varje gång jag gör något, säger något jag tror på så tycker jag ännu bättre om mig själv.

Jag är stolt över massor av det jag gjort förut. Igår delade jag en bild på Instagram som jag är riktigt jäkla stolt över. Workout Åre 2015, där jag bla presenterade Floating Mind.

Floating Mind som föddes genom min ”konflikttrötthet” då jag visste att det finns oändligt många tankar och tycken om vad yoga är och ska vara. Att ta yogan till en SUP-bräda för att förmedla det vackra som uppstår när vi binder samman vatten, natur, meditation och kärleksfulla rörelser och positioner ville jag skulle vara fritt från konfliket. Istället för att kalla det SUP-yoga så applicerade jag namnet Floating Mind, för det ju vad det är, vad det innebär. Jag är stolt över att jag inte backade ur fast en del motgångar dök upp på vägen, stolt över att jag bad om hjälp för att kunna få igenom hela projektet uppe i Åre. Stolt över att vi nu kan låta Floating Mind växa, genom att jag blev just VI. ❤

Jag är stolt över att vara mamma, över att vara den mamma jag är. Oron är inte lika stor nu som den varit. Oron över att vara tillräcklig. Jag kommer väl aldrig tycka att jag är tillräcklig för min son, men jag accepterar det och oroar mig inte över det. Försöker bara ge så mycket det bara går, och tar emot allt jag får tillbaka.

Jag är stolt över mitt jobb, framförallt över att jag valt att arbeta med något jag gläds åt och är passionerad över. Inte varje dag (så klart, vi har ju alla våra dagar), men till 99,9% av dagarna så pirrar det till i mig när jag inser vad jag faktiskt arbetar med.

Jag är stolt över att trevande våga ta större plats i mitt eget liv. Och faktum är att ju mer jag vågar ge mig själv, desto mer plats har jag över till andra.

Nu ska jag landa en stund på yogamattan och testa mina tankar och idéer inför morgondagens klasser.

Ta hand om er.

Kram Elin

img_7912IMG_9961.JPG

Annonser

2 thoughts on “Stolt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s