Tanken är att väcka din inre eld på mattan.

Yoga är ”good stuff” om du frågar mig. För mig är det via Yinyogan en ventil in till mig själv, en chans att landa, en paus från krav och prestation och så klart rörligheten den ger. Yangyogan, flow, det mer fysiska, ibland lite trixiga och utmanande har nu på senaste tiden börjat tilltala mig mer, mer och meeeeer. Jättespännande och väldigt härligt. Förut var det nice, nu är det väldans nice. Me like. ❤

Det händer ganska ofta att jag får frågor om hur man kommer igång med yoga, vart ska man köra, vad ska man tänka på, hur börjar man? Och det vore ju fint att kunna bjuda in alla till mina egna klasser, men nu funkar ju inte riktigt det då inte alla bor här i närheten eller kanske ens kan/vill köra de klasser jag erbjuder.

Det finns en yoga-pärla, en sån där underbar varelse som är djupt engagerad i yoga, som utövar och lär ut yoga på ett sånt där avslappnat, avväpnande, proffsigt, i bland skrattattacksgalet sätt. (Hennes yoga klasser får mig att garva, gråta och vilja kramas.) Nu har hon dessutom styrt upp ett gratis sätt för att bjuda in fler i hennes yogavärld.

Vevve ”Blomman” Jäderlund bjuder tillsammans med Yoga World in till ”Kom igång med Yogan med Yoga World-yoga med oss i 30dagar”. Jag tycker det är ett fantastiskt initiativ där du kan få både hjälp och inspiration gratis via Blommans bland annat filmer på Youtube.

Som hon beskriver så bra i presentationen kring ”eventet”: Tanken är att väcka din inre eld…

Mmmmm, fasen vad bra. Im on it. Min eld ska minsann få pyra extra mycket från slutet av februari.

11157036_10152737981256366_1469185746_n-2

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s