Vila ger längtan.

EN fin sak med vila och återhämtning är att det ger längtan efter att få träna.

Idag var jag mer sugen på att åka hem och hänga med lillkillen efter avklarade PT-klienter än att träna. Jag har återhämtningsvecka så jag struntade i de där knäböjen och styrde kosan hem. Kroppen tyckte det var helt ok, hjärnan älskade beslutet. Och jag uppskattar verkligen att känna sug, att få längta lite efter nästa träningspass.

Förut var jag faktiskt väldigt dålig på att ge mig själv den återhämtning jag behövde. Min träning saknade dynamik, jag ”levererade” i stort sett ”same same” varje vecka, månad för månad, år för år… Nu kan jag känna det där trycket i benen när det är dags att dra igång, istället för det där konstant lite trötta. Och även om jag aldrig tröttnade på att träna kände jag heller inte samma sug som jag kan göra numera. När jag faktiskt erbjuder kroppen mer pauser.

Ser fram mot morgondagens pass, planen är ett ”tröskeltest”. Se hur jag ligger till, Benen är på G och hjärnan redo så håll i hatten.

Ha en fin tisdagskväll ❤

Kram Elin

 

 

Annonser

2 thoughts on “Vila ger längtan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s