Om jag letat efter att få uppleva magi inuti så gjorde jag det igår.

Om jag velat uppleva magi inuti så gjorde jag det igår. Jag är fortfarande lugn, jordad, tacksam och något överväldigad efter upplevelserna som Yogagames gav mig igår.

Dagen dedikerade jag mig själv, jag var där för att inspireras, delta, dela, mötas och just få uppleva. Jag tycker att en varm och mottagande känsla spred sig så fort jag öppnade dörren till Münchenbryggeriet, så där okomplicerat som jag hade hoppats på att det skulle vara.

I yogasockor, mina fina armband får Passion for Moves & Pearls, favvotightsen och en urskön tröja får Katarina Waldenström kände jag mig som just MIG. Avslappnad, nyfiken och mjuk inuti. Jag var där bara för MIG, men runt mig fanns massa underbara människor jag känner och som gav massa kramar och värme i hjärtat.

Av de fem klasserna jag var med på (vilka alla var otroligt bra) var det tre som stod ut extra mycket.

Monika och Johanna bjöd på en opretentiös, lekfull, inspirerande ”Yoga for Athletes”. De är verkligen fullblodsproffs på scenen och jag både fnissade, utmanades och tog mig till nya lägen där jag inte varit förr i två av deras fyra peakpositioner. Whoooop whooop, tack för den tjejer.

Det som jag i förväg ”fruktat” för var Jam Session med BOYS OF YOGA. Hade ingen aning om vad det var och klev något nervös upp på min matta, rädd för att det var akrobatik och omöjliga armbalanser som stod på schemat. Fem fantastiska killar levererade en MAGISK klass, där vi började lite groovy med skratt, powerpositioner, humor som satte jäkla skön stämning i hela rummet. Sen väntade fysisk och teknisk utmaning för att avsluta med rörelser, musik och ord som träffade rakt i hjärtat. Hållandes Lindas hand kände jag en äkthet av livet och några välkomnade tårar letade sig fram. En mäktig, ärlig och fantastisk upplevelse som jag gärna vill ta del av igen. Tack.

Och hur avslutar man en sådan dag på bästa sätt, när man är fysiskt slut, känslomässigt genomkörd och bara vill vara kvar och njuta lite mer av eventet. Med en föreläsning av Matthew Griffiths så klart.

Mannen är ett geni, lite galen om ni frågar mig (me like), såååå inspirerande, motiverande ut i fingertopparna. Han har varit en stor inspiration sedan jag träffade honom för första gången i ”cykelsalen på Slussen” 2008 och jag fascineras fortfarande enormt mycket av hans driv, hans kunskap, hans detaljerade förmåga, karisma, värme och ödmjukhet. Föreläsningen The Harmonic Athlete har definitivt fått mig att tänka och planera framtiden…

Bär med mig inspiration till livet, min egen yogapraktik och så klart min klasser. Ja, jag myser fortfarande i kropp och själ. Den här dagen har jag spenderat med familjen så hjärtat är extra fyllt av löööööööv.

Tack.

Kram Elin

  

Annonser

2 thoughts on “Om jag letat efter att få uppleva magi inuti så gjorde jag det igår.

  1. Tack fina du! Stunden med Boys of Yoga kommer liksom finnas kvar i hjärtat lääänge!
    Du var såå fin och såå du i dina kläder, smycken och matta!
    Tack för att jag fick dela dagen på olika sätt med dig 😚

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s