Ego-Onsdag, fast inte i min egen…

Jag har en vän som är grym på massor men är enligt mig ibland lite för blygsam för att greppa den stora megafonen och hojta ut när hon gjort något så där härligt bra. Hoppas jag inte snor din egen ”shout out” idag vännen…men jag kör en Ego-Onsdag åt dig.

AK skapar magi med sina vackra smycken, smycken med känsla. Smycken som är unika och alldeles, alldeles underbara. Vi runt omkring henne har väl sedan hon först började pärla sagt att ”oooooh du måste göra något mer med det här” och då har hon hummat med ett litet leende. När något är bra så kommer det liksom till slut fram hur blygsam man än är. Hennes ”Passion for Moves & Pearls” har vuxit och gjort allt fler av oss mer eller mindre beroende av hennes smycken och nu har det tagit fart ännu mer genom riktigt bra samarbeten.

Du är grym AK. Och jag säger det igen, det här är bara början, det blir nåt mer av det här…

Idag är DIN Ego-Onsdag så Whoop whoop för dig ❤

Kram Elin

12512302_1953756761516841_6486008143176316079_n

(Bilden lånad från Passion for Moves & Pearls sida)

Annonser

4 thoughts on “Ego-Onsdag, fast inte i min egen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s