Det är nog egentligen hänget med gänget som lockar mest, de där 30milen får jag liksom ta på köpet

Idag träffade jag upp min team-partner Pia för att snacka  Vätternrundan. Peppa, klura, planera och trigga drivet lite extra. Jag längtar massa, men är samtidigt glad för varenda dag av förberedelse jag kommer hinna få inför dessa 30 mil.

Tankarna på hur det kommer vara ca 06.00 när starten går gör mig lite pirrig. Det var en rejäl utmaning förra året, på så många sätt, jag lärde mig massor om mig själv under de där timmarna vi trampande. Om min kropp och nästan ännu mer om mina tankar, den mentala utmaningen. Mmmm, det ska bli kul, jobbigt, utmanande, utmattande och förhoppningsvis väldans utvecklande.

Jag är triggad att använda mig av de erfarenheter jag fick under förra året och samtidigt lite skrajsen att det inte ska bli i närheten vad jag hoppas på. Man kan ju inte mer än preppa sig det bästa man kan och sedan deala med de förutsättningar som dagen D erbjuder.

Det ska bli kul, och jag kommer göra det tillsammans med ett så himla skönt gäng She Rides:ianer, bara det i sig får mig att längta och jag tänker att det är nog egentligen hänget med gänget som lockar mest, de där 30milen får jag liksom ta på köpet 😉

Kram Elin

IMG_9595.JPG

 

 

Annonser

2 thoughts on “Det är nog egentligen hänget med gänget som lockar mest, de där 30milen får jag liksom ta på köpet

 1. Racern är nu uppsatt i trainern… Monark o Trainerpassen ligger klara, bara mina spiningklasser som och ska bli klara sen ska det trampas!

  Vi fixar våra 30 🙂

  Du, svarta el vita kläder? Mattias (mannen i huset) vill hänga på oss om vi får tag på två platser så jag måste beställa kläder till både han o mig ju 🙈

  Kramizzzz 💕

  Gilla

  1. Wooohoooo, fasen vad grym du är Caroline. Vore ju så galet kul om ni hänger på och 30 är klart vi fixar:) Jag har svarta sedan gamla beställningen och körde vita i nya. ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR det vita, men de svarta är riktigt fina de också 🙂 Men go for de vita på racern. Kraaaam

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s