Skinksöndag

I morgon drar februari igång. Fåglarna har kvittrat ute idag. Solen har värmt mitt ansikte och jag har anat doften av vår i luften. Inte än. Men det är på G.

Nästa vecka bjuder på fullbokade PT-tider, roliga klasser och en hel del energi ut. Självklart fåååår jag tokmycket energi av både kunder och klasser, love it, men ni förstår vad jag menar. Så hela lördagen buffrade jag energi. Både i form och gott-gott-i-magen men också av att göra bara sånt jag blir glad av. Me like a lot.

Idag familjemys första halvan av dagen och spenderade eftermiddagen med sköna kollegor. Jag och Johanna hade äran att bjucka kollegorna på träning innan möte. AMP it was.

Så här är det, när jag instruerar klassen själv kör jag hantelserien med 4kg i varje hand, Johanna ”den stenstarke” Salminen pressar 5kg och tyckte så klart att jag också skulle göra det. Och ni som känner mig vet att jag har svårt att banga en utmaning, så jag log och plockade snällt fram de aningens tyngre hantlarna även till mig.

Låt mig säga så här, ett kilo extra/hand har fått mina skinkor att tala. De talar HÖGT. Redan nu. Ha ha ha ha, Johanna fiiiiii fasen vad du öste. Loved it. En riktig skinksöndag!

Februari. Jag är redo (även om skinkorna är tveksamma), nu fortsätter vi att rocka.

Du också. DU. Rock on och lev så mycket du bara kan och vågar ❤

Kram Elin

 Tack Johanna för bilden ❤

Annonser

2 thoughts on “Skinksöndag

  1. Hahahaha!!! Alltså hur härliga är inte ni! Lyckoruset smittar av sig😄. Var tvungen att se om det fanns något filmklipp från klassen och se …det gjorde det👊🏼💪🏽🌟😄 Vilket Öös! Otroligt roligt att t.o.m ”piskan” har blivit piskad!😂👍🏽💙✨Ni är båda galet bra💪🏽🌟✨

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s