Ego-Onsdag, dags att dra av en ”fuck jantelagen”

Tror minsann det är läge att dra av en ”fuck jantelagen” och lyfta oss själva en onsdag som denna.

Om du skulle lista fem saker som du är stolt över hos dig själv, från stort till smått, vad skulle det vara. Om du kunde strunta i att vara klädsamt blygsam och dra på ända ut i tånaglarna? Kan du inte ta och göra en lista, som du kanske kan i fickan och kika på de dagar du behöver extra boost. Listan är antingen för dig själv eller så drar du upp den stort och tydligt där du vill att den ska synas.

Jag är för övrigt övertygad om att listan egentligen skulle behöva vara bra mycket längre än bara fem punkter. Men du kan ju börja där och sedan fylla på om och om igen ❤

1.Gillar att ta i. Idag använde jag det i mina cykelintervaller. Hade 60min mellan två kunder och hann få till ett riktigt bra, kvalitativt och högintensivt pass i cykelsalen på jobbet, i mörkret, med musik i öronen, stirrande på tidtagaren och pulskurvan, med mascara i hela fejjan och ett troligtvis ganska galet leende.

2.Målinriktad, och det är användbart mååååånga gånger. Bestämda kliv mot den punkt jag placerat min blick och tankarna är problemlösande på vägen.

3.Känslig. Förut tyckte jag det var en jobbig egenskap, jag är överanalytiskt och kan vara känslig för åsikter och sådant jag anser vara orättvist. Idag ser jag det som en styrka, ett sätt att lära mig och något som får mig att själv försöka behandla andra som jag själv vill bli behandlad. Med kärlek och respekt.

4.Glad av naturen. Kan man säga så. Visst har jag pissiga dagar när jag vaknar som en sur disktrasa, men allt som oftast ser jag möjligheter och kan glädjas åt det både det lilla i livet likväl som det fantastiskt bombastiska.

5.Social. Min mamma är så där löjligt översocial och kan nog bli bästis med vem hon är träffar på, hon hänger mycket uppe i skogarna i Orsa och kan tro att varenda gran har blivit tilltalad och ”språkad med”. Jag antar att jag ärvt ”social-genen” och tycker att det är fantastiskt kul att lära känna nya människor. Prata, fråga, lyssna, berätta, fika, morsa, garva… Ja, den biten känns riktigt gött. Tack mamma för genen.

Det var min lista, ge dig själv din, eller bjud på din lista här bland kommentarerna. Jag är nyfiken på dig.

Kram Elin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s