När man LOVAT att stressa mindre

Japp, jag tror ni har en ”actor wannabe” in da house. Här kommer nästa minifilm om nyårslöften i vår (Karolina, Malin och jag) Instaföljetång, jag fullkomligt tokälskar att spela in de här små klippen. Ha ha ha ha, jag har kanske inte den bästa humorn men jag sitter liksom och småfnissar åt mig själv. Fråga min man, han vet att jag alltid garvar högst åt mina egna skämt… Bjuckar på det egot;)

Kolla in på Instagram och se vad ni tycker, fniss, asgarv eller nada. Its all good ❤

När man LOVAT att stressa mindre.

Scenario: Nystarten blev inte vad du hade tänkt dig. Du som hade LOVAT att ta kontroll över din vardag – stressa mindre, planera bättre och komma i tid. Det fallerade vecka tre. Dagen börjar med att du försover dig.

Du som hade ställt klockan extra tidigt för att morgonyoga och peppat dig stark med målbildsaffirmationer. Dagen fortsätter i samma skakiga stil. Till lunch blir det snabbnudlar och kaffe. Du hade glömt att det var torsdagsmöte och blev tvungen att jobba över. På bussen till spinningen hittar du sonens fredagsmys i väskan. Inte det du hade i tanken inför det nya året men det ger också energi som går att använda till nått vettigt, resonerar du.

När du kravlar dig till sängs på kvällen, känner du dig ungefär lika inspirerande som den sista slatten i smörpaketet. Du vet den där slemmiga och härskna klick smör som blivit bredd och avskrapat ett hundratals gånger, utan att duga som pålägg. Till sist blir du slängd i sopen med paketet. Inte mycket WOW-faktor i det …

LYSSNA PÅ KROPPEN

Vi har alla bättre och mindre bra dagar. Ibland tar man trapporna som Rocky Balboa, man briljerar på jobbet och gillar den man ser i spegeln. Andra dagar är man inte lika stark. Det är okej att ta en time out ibland. Har du inte hunnit med att äta, tryter orken? Ja, då gör du kanske bäst i att stå över träningen den dagen, livet går inte under för det. Att må bra får aldrig bli en prestation, ska vi TUMMA på det?!

Manus/produktion: @malin_nylen

 

Kram Elin

 


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s