Heja Norrland, Polar Team Sweden tackar och bockar för en bäst dag.

Jag har precis skrattat tills magen krampar och jag nästan kissat på mig. Storsjöhallens krokodil försökte kidnappa min kollega Jorge Mix. Ha ha ha ha, jag höll på att kikna av skratt, eller vadå ”höll på”, jag gjorde det, kiknade av skratt. Vi väntar på att dra igång våra inspirationsklasser som vi kör med Polar Team Sweden i Holmsund.

Vi har tillsammans med Thomas Bylon haft en Polarturne i Umeå, visat vårat grymma system Polar Club och träffat en massa sköna människor.

Om ett par timmar (i skrivande stund är tiden 16.30) ska jag rocka cykelsalen i Storsjöhallen och det där skrattanfallet var nog bästa peppet ever. Frigörande av endorfiner på hög nivå.

Håll i hatten för snart kör vi, heja Norrland!

23.26 piiiiiip. Klassen vart amazing. Vilka deltagare. Nu är fru Wennman trött så tandpetarna som försöker hålla ögonlocken öppna går av. Dags att nanna och drömma sött om dagen, tacksam för upplevelsen, glad för att vara en i teamet och nöjd över räkmackan som vilar i min mage.

Sov sött ❤

Kram Elin

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s