Bring it on träningsåret 2016

Igår sa det boooom på gymmet, energin var på topp, både medlemmar och PT:s var uppenbart taggade på ett nytt träningsår. Jag har en hel hög nya klasser som jag toknjuter av att köra, de värmer mig rakt in i hjärtat, får kroppen att vibrera, och träningsvärk som jag avgudar. Gårdagen bjöd på en sal full med yinyogisar där sinnesstämningen var lugn, nyfiken och kravlös.

Jag håller på att få igång alla mina befintliga PT-kunder igen och hooka några nya. Kanske låter det überkäckt men det är verkligen sååååå inspirerande att få möta alla dessa individer. Lära känna den och hjälpa dem vidare mot deras mål. Jag är ödmjuk och tacksam som sjutton för förtroendet de har och relationerna som byggs upp starkare för varje gång man ses.

Är du också sugen på lite extra inspiration, ta ett break, åka iväg en helg, njuta av träning, föreläsningar och spa? Kan väl tänka mig det… Kolla in det HÄR. ToppHälsa anordnar en träningshelg på Loka Brunn den 8-10 april där du kan få dansa loss och svänga dina lurviga med Tobias Karlsson eller varför inte köra Yinyoga och funktionell styrka med mig. Jag längtar massor redan nu…

Träningsåret 2016, bring it on, jag är sjukt taggad och har massa att se fram mot. I love my job, mmmmmm. Ja, nu rullar vi då. Håll i hatten och rock on.

Kram Elin

Annonser

One thought on “Bring it on träningsåret 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s