Vad är det värsta som kan hända?

Ja, som en snabb, enkel och effektiv riskanalys mitt i vardagen.

Vad är det värsta som kan hända?

Beslut ska tas konstant, och ofta finns det inga mellanlager utan det är ett ja eller nej som gäller. Och om då är som jag, ibland något av den ”hariga” sorten kan det många gånger vara lockande att tryggt säga ”nej”. För du vet ju vad du har men kanske inte vad du får.

Men om du dessutom är den något ”obstinata” sorten så kommer du troligen säga ”ja” bara just därför. För att du egentligen hade tänkt att säga nej… Jag brukar alltså tänka ”Vad är det värsta som kan hända?” och utifrån det svar jag kommer fram till tar jag mitt beslut.

 

Så det får bli mitt mindset denna vecka. Det är utifrån den meningen jag kommer agera och filosofera. Och jag menar, vad är egentligen det värsta som kan hända…?

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s