Toktaggad, ivrig och glad ut i fingerspetsarna

Snart kickar terminen igång och med det mina klasser, whooop whoooop vad jag har längtat. Framförallt har jag saknat att köra egna cykelklasser de senaste fyra månaderna så där kan jag utlova extreeeemt mycket lööööööv. AMP:en ska bli oerhört kul att få instruera, grymt bra koncept. Yinyogan, som bommul för kropp och själ, den behöver vi verkligen allihopa.

Fullt schema blir det först från och med den 11/1, men redan nästa vecka är några av klasserna igång. Kolla, så här kan vi leka ihop under kommande termin:

Cycling Interval 60 min, måndagar 17.15 på SATS Sveavägen

AMP 45min, tisdagar 11.00 på SATS Regeringsgatan.

Yinyoga 75 min, tisdagar 19.30 på SATS Sveavägen.

Yinyoga 60min, onsdagar 10.00 på SATS Stureplan.

Yinyoga 60min, fredagar 07.00 på SATS Stureplan.

Toktaggad, ivrig och glad ut i fingerspetsarna för att få jobba med det jag brinner för. Idag tjuvstartade jag med ett gästspel i cykelsalen på SATS Täby centrum. Högtryck i salen och bästa frontlinjen på plats. Vi har kickat igång träningsåret 2016, tack för energin tjejer å tack hela Täbyligan med för den delen.

Annonser

2 thoughts on “Toktaggad, ivrig och glad ut i fingerspetsarna

  1. Grymmare än grymmaste rivstarten👊🏼✨💃🏽😅… Ååå Mycket vill ha mer ☝🏽️så nu kör vi 😍💕🙌🏽💕💪🏽✨ Kraaam!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s