En egen Yogajournal, så fint

Minut för minut smyger sig yogan tillbaka in i min vardag efter att ha varit något frånvarande ett tag. Den egna praktiken blev undanskuffad av tvekan inför mötet med det jag har inuti. Jag blev varsamt tillbakaskuffad av ”Blomman”.

Jag är ännu inte så hel som jag blir när yinyogan finns hos mig i sort sett varje dag, men som sagt jag är på väg tillbaka.

Härom veckan landade ett omtänksamt paket i min brevlåda. Jag öppnade, blev superglad och fingrar nu ivrigt på min yogajournal för att få sätta igång. Först tänkte jag att jag skulle vänta till det nya året, men jag struntar i det. Det finns ju ingen anledning till att vänta. Jag vill börja nu.

Det ska bli spännande att sätta ord på min yoga. Reflektera mer aktivt. Föra journal. Kunna se tillbaka. fundera. Kanske till och med förstå på ett annat sätt.

Tack Yoga World och Vevve för denna mycket uppskattade present. Love it already 💕

Kram Elin

Annonser

One thought on “En egen Yogajournal, så fint

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s