Man kan inte vara bäst på allt sägs det.

Jo, det sägs ju det. Att man inte kan vara bäst på allt menar jag. Inte på allt och inte alltid. Men jag ska erkänna att jag gärna skulle vara bäst på allt om det gick, och har ibland problem med att acceptera det faktum att jag lär mig kontant genom livet och just inte kan var queen of everything always.

Jag rockar vissa saker, andra inte så mycket. När jag äääger i cykelsalen njuter jag som sjutton, när jag sen inte kan borra upp en gardinstång ordentligt blir jag skitsur. Sen lägger det sig, oftast… När jag kör en ”man tager vad man haver sa Kajsa varg” och styr upp en världslagod gryta tycker jag att det är ju det enklaste man kan göra, men när jag blir utmanad i en cool handstående yogaposition så blir jag trotsig och låtsas som jag inte alls ens vill kunna köra en ”bird in the basket”.

Nej, man kan inte vara bäst på allt, och jag har massa kvar att lära, bli sur över, trotsa och låtsas som att jag inte vill kunna… men under tiden, på the väg, ska jag verkligen njuta av det jag äger, rockar och det som jag sedan till slut förhoppningsvis lär mig.

Den där gardinstången får hänga lite snett så länge och jag tänker njuta av en asagrym squarepose här hemma i kväll…;)

Kram Elin

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s